0%

Het laboratorium

Zirkonzahn: een wereld van onbegrensde mogelijkheden

Wij zijn er trots op dat we in ons laboratorium de beschikking hebben over een design en freessysteem voor het maken van onder andere zirkonium werkstukken:  het Zirkonzahn CADCAM Milling system.

Een freesmachine met vijf assen en een foutmarge van 5μ die door de uitvinder is ontworpen met als uitgangspunt de technieker. Dit komt vooral tot uiting in de onbegrensde mogelijkheden en de gebruiksvriendelijkheid. De scanner, de S600, die erbij hoort, is een volautomatische optische scanner die een model 360░graden kan roteren.

Revodent heeft alle software die beschikbaar is en er bestaat zelfs de mogelijkheid om zelf nieuwigheden uit te vinden. Dus als er een probleem is dat niet op de conventionele manier voldoende opgelost kan worden, maar u heeft wel een idee, dan kan Revodent helpen nieuwe concepten te creëren.

Revodent kan bijvoorbeeld ook zirkonium steggen maken op dezelfde manier waarop titaniumsteggen gemaakt worden. Voordelen van deze steg zijn de tandkleurige uitstralingen. En tandsteen hecht er niet aan. Het is dus voor de patiënt veel makkelijker schoon te houden.

Met dit systeem kan Revodent alle conventionele werkstukken maken zoals: - inlays en onlays - volanatomische werkstukken, in zirkonium maar ook in kunststof en edelmetaal, - telescoopkronen, - occlusaal verschroefde werkstukken, zirkonium en edelmetaal, - precisieverankeringen,, - anatomisch gereduceerde werkstukken, zirkonium en edelmetaal, - Wax-ups, eventueel met spiegelfunctie, - steggen, titanium, maar ook in zirkonium! - customized abutments van zirkonium. - enz.

Met het Zirkonzahn systeem kunnen wij volledige suprastructuren maken op implantaten, waarbij het tandvlees ook van zirconium en porselein is. Dit geeft een fantastisch eindresultaat.